Hanna Hakomäki
Muskari, kerho
045 122 4201
muskari@musiikkisointula.fi

Oma pääsoittimeni on harmonikka, mutta muskarissa tulee soiteltua montaa muutakin soitinta kuten pianoa, ukulelea, kanteletta yms.

Olen käynyt koulua Jyväskylän  ammattikorkeakoulussa, josta valmistuin musiikkipedagogiksi ja varhaisiän musiikinopettajaksi.

Suosikkisäveltäjäni, niitä on monia! Harmonikalla tykkään soittaa eniten kansamusiikkibiisejä bändin kanssa. Lastenlauluista Ammuu orkesterin ja Soili Perkiön laulut tarttuvat korvaan eniten. Vapaa ajalla kuuntelen vähän kaikenlaista musiikkia riippuen omasta vireystilasta.

Lempikappaleeni on harmonikka musiikista Maria Kalaniemen säveltämä kappale istuimpa sänkys laidalla.

Onko musiikissa värejä? Kyllä minun mielestäni on. Nään joskus nuotit mielessäni eri väreinä. Myös musiikin tulkinnassa on monesti värejä, jotka synnyttävät kuuntelijassa erilaisia mielialoja.

Rakastan musiikkia, koska soittaminen ja musiikin kuuntelu tuovat voimaa arjen erilaisissa tilanteissa. Musiikki on myös vahva ilmaisukanava.

Mielestäni parasta soittamisessa / laulamisessa on se, että näkee ja tuntee onnistuvansa jos oppii jotain uutta ja vaikeaa. Onnistumisen kokemukset tuovat paljon itsevarmuutta ja henkistä hyvinvointia.

Mielestäni tärkeintä musiikinoppimisessa on se, että huomaa oppivansa ja huomaa pystyvänsä oppimaan mitä tahansa jos harjoittelee ja tekee töitä sen eteen. Muskarissa varsinkin musiikinoppimisessa on tärkeää saada kokonaisvaltaisia hyviä kokemuksia musiikista.

Lempipuuhaani vapaalla on perheen ja ystävien kanssa vietetty aika.

Valikko