Henna Moisio
Kerho
0505970470
kerho@musiikkisointula.fi

Soittimeni on poikkihuilu.

Olen käynyt koulua Helsingin ammattikorkeakoulussa, josta olen valmistunut teatteri-ilmaisun ohjaajaksi (AMK). Tällä hetkellä opiskelen töideni ohella lastenhoitajaksi.

Suosikkisäveltäjäni, hmmmm… jos klassisesta musiikista puhutaan, tykkään Mozartista. Mutta kuuntelen kyllä enemmän progressiivista-/pop-/rock-/indie-musaa; esim Sigur Ros ja Mew ovat yksiä lempparibändejäni, ja jos taasen puhutaan laulajista, on upeaäänisin mielestäni jazz-laulajatar Ella Fitzgerald. Näin siis laajensin sujuvasti aihetta säveltäjästä lauluääneen. 😄

Lempikappaleeni on.. Huh, mikä kysymys! Ihan mahdotonta vastata!

Onko musiikissa värejä? Jos laitat ison paperin pöydälle, otat vaikkapa vesivärejä esiin, laitat (hyvää) musiikkia soimaan ja alat maalaamaan paperille mitä mieleen tulee, niin eikös silloin ilmene se, minkä värisenä juuri sillä hetkellä juuri sen musiikin koet..?!

Rakastan musiikkia, koska se saa minut tuntemaan ja tanssimaan. Musiikki voi tuoda lohtua ja inspiraatiota elämään.

Mielestäni parasta soittamisessa / laulamisessa on se, että saan itse musiikin kautta ilmaista asioita ja ehkä jopa oivaltaa jotakin uutta.

Mielestäni tärkeintä musiikinoppimisessa on se, että oppii pitkäjänteisyyttä. Oppii aivan uudenlaisen väylän ilmaista itseään. Pääsee mukaan musiikilliseen maailmaan ei vain kokijana vaan myös tekijänä. Tutkimusten mukaan musiikin tekeminen tekee todella hyvää aivoille ja terveydelle muutenkin.

Lempipuuhaani vapaalla on perheeni kanssa touhuilu: käymme esim. metsäretkillä, leffassa, uimahallissa ja teatterissa. Ikioma rakas harrastukseni on nykytanssi, jota harrastan kerran viikossa.  Toki tapaan/tapaamme ystäviä ja sukulaisia. Myös kokkailu on hauskaa. Kuten myös perheemme kahden kanin – Pomen ja Lunan – hoitelu.

Valikko