Johanna Kyykoski
Laulu
045 122 4201
info@musiikkisointula.fi

Instrumenttini on oma ääneni eli laulu.

Olen käynyt koulua Savonia ammattikorkeakoulussa Kuopiossa sekä Kymen konservatoriossa Kotkassa. Ammatiltani olen siis Musiikkipedagogi Amk/ musiikkioppilaitoksen opettaja, sekä Muusikko ja laulaja.

Suosikkisäveltäjiäni on hurjan monta ja todella monesta eri genrestä! Pidän kaikesta Andrew Lloyd Webberin, Anna Erikssonin sekä Vivaldin välillä! Kirjo on siis laaja.

Lempikappaleeni, tai ainakin kärkiviisikossa on Kari Rydmanin ”Niin kaunis on maa”.

Onko musiikissa värejä? Kyllä on!

Rakastan musiikkia, koska se tuo merkityksen elämääni ja olemassa olooni. Lisäksi sen avulla  voi käsitellä tunteita, palata takaisin johonkin menneeseen hetkeen, tanssia ystävien kanssa koko sielun ja kehon voimin sekä hiljentyä ja rauhoittua.

Mielestäni parasta soittamisessa / laulamisessa on se, että se on niin kokonaisvaltaista: Hyvää oloa niin mielelle, sielulle kuin kehollekin. Laulaminen sekä soittaminen pakottaa myös pysähtymään sekä olemaan läsnä. Muiden kanssa on myös ihanaa musisoida!

Mielestäni tärkeintä musiikinoppimisessa on se, että se taito, jonka kovalla työllä saavuttaa, pysyy ilonasi läpi elämän, jos sitä muistaa pitää yllä. Ja vaikkei muistaisikaan, se kyllä palautuu ainakin jonkinasteisesti takaisin. Musiikinopetus- ja oppiminen opettaa pitkäjänteisyyttä sekä sitoutuneisuutta – niitä taitoja tarvitset läpi elämän.

Lempipuuhaani vapaalla on urheilu ja liikunta, tanssiminen, ystävien kanssa kahvittelu sekä retkeily luonnossa.

 

Valikko