Katja Koistinen
Muskari, laulu, hallinto
045 122 4201
info@musiikkisointula.fi

Soittimeni on laulu (pop/jazz), mutta soitan myös pianoa sekä ukulelea.

Olen käynyt koulua Iisalmessa, Kuopiossa sekä Lahdessa. Aloitin 5-vuotiaana opintoni Iisalmen musiikkiopistossa, instrumentteinani viulu sekä piano. Jatkoin opintoja Kuopion pop/jazz konservatoriossa, josta valmistuin pop/jazz-muusikoksi, pääaineenani laulu. Sen jälkeen tein varhaisiän musiikkikasvatuksen pedagogin opinnot Lahdessa.

Suosikkisäveltäjäni on jokainen, joka rohkeasti tuo omaa musiikkiaan toisten kuultavaksi ja säveltää.

Lempikappaleeni on tilanteesta ja olotilastani riippuen eri. Musiikkivalinnat heijastavat mielialaani. Pidän kyllä kaikesta! Aamuisin kotonani soi klassinen musiikki, mutta pidän kuitenkin enemmän jazzista, bluesista, popista ja rockista.

Onko musiikissa värejä? Mitä värejä? Kaikkia värejä ja sävyjä! Valoa ja varjoja!

Rakastan musiikkia, koska se on universaali kieli jota kaikki ymmärtävät. Musiikki kasvattaa, lohduttaa, itkettää ja naurattaa. Se saa liikkumaan ja joskus pysäyttää.

Mielestäni parasta soittamisessa / laulamisessa on? Se, että saan ilmaista itseäni musiikin kautta. Se, että saan opettaa ja näen iloa.

Mielestäni tärkeintä musiikinoppimisessa on kasvaminen. Itsestään oppiminen. Onnistumisen kokemukset. Ilo, yhdessä tekeminen!

Lempipuuhaani vapaalla on kissani Kiun silittely, lukeminen, luonnossa oleminen (syksyisin varsinkin sienestys), ruoanlaitto mieheni kanssa, urheilu, elokuvien katsominen, tietovisoihin osallistuminen ystävien kanssa, säveltäminen ja runoileminen.

Valikko