Marjut Koikkalainen
Huilu
045 122 4201
info@musiikkisointula.fi

Soittimeni on huilu.

Olen käynyt koulua Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Suosikkisäveltäjäni… Vaikea sanoa yhtä, on niin paljon hienoa musiikkia eri säveltäjiltä. Mutta erityisesti Schubertilla ja Sibeliuksella on paljon ihanaa musiikkia!

Lempikappaleeni on… Näitäkin on todella, todella paljon, mutta mainitaan nyt vaikkapa Schubertin Trockne blumen -variaatiot huilulle ja pianolle, Brahmsin sellosonaatti sekä Sibeliuksen Satu.

Onko musiikissa värejä? On, musiikista on mahdollista löytää vaikka minkälaisia eri värejä ja sävyjä! Varsinkin eri soittimilla on omat värimaailmansa.

Rakastan musiikkia, koska sen avulla voi ilmaista tunteita, se tuo mieleen muistoja, siinä voi aina kehittyä. Musiikki tuo niin paljon iloa ja siinä on aivan oma maailmansa.

Mielestäni parasta soittamisessa on se, että aika ei koskaan käy tylsäksi. Aina on jotain kehitettävää, ja toisaalta, kun oppii uutta, se tunne on aivan mahtava!

Mielestäni tärkeintä musiikinoppimisessa on innostava ja kannustava ilmapiiri. On tärkeää, että soittotunneilla on mukavaa, sillä oppiminen on tehokkainta positiivisessa ilmapiirissä.

Lempipuuhaani vapaalla on ajanvietto ystävien kanssa, huilunsoiton harjoittelu, ulkoilu sekä matkustaminen johonkin kivaan paikkaan.

Valikko