Suvi Linnovaara
Saksofoni
045 122 4201
info@musiikkisointula.fi
Soittimeni on saksofoni (sopraano-, altto-, tenori- ja baritonisaksofoni), sekä nykyisin myös klarinetti teatterityössä.

Tampereen konservatoriosta muusikoksi valmistumisen jälkeen jatkoin Tampereen ammattikorkeakouluun. Pidin TAMKista kahden vuoden tauon, jonka aikana opiskelin saksofoninsoittoa Pariisissa vuosina 2013-15. Suomeen palattuani aloitin opiskelun Sibelius-Akatemian klassisen instrumenttiopintojen osastolla, missä olen nyt maisteriopinnoissa.

Suosikkisäveltäjäni vaihtelevat vuodenajan ja elämäntilanteen mukaan. Kuuntelen monipuolisesti musiikkia ja olen kiinnostunut sekä tutuista että tuntemattomistakin genreistä. Jazz, klassinen, rock, kokeellinen, iskelmä, nykymusiikki…kaikki kiinnostavat!

Lempikappaleeni vaihtelee. Joskus jokin kappale herättää erityisiä muistoja ja siihen tunnelmaan on mukava palata kappaleen avulla.

Onko musiikissa värejä? Värit ovat musiikin yksi ulottuvuus!

Rakastan musiikkia, koska sen avulla voi ilmaista abstrakteja asioita niin selväsanaisesti. Se herättää tunteita ja vilkastuttaa mielikuvituksen.

Mielestäni parasta soittamisessa / laulamisessa on toisten kanssa soittaminen ja siitä syntynyt ilo, jonka saa jakaa myös mahdollisesti yleisölle.

Mielestäni tärkeintä musiikinoppimisessa on uuden oppiminen, itsensä haastaminen, sekä onnistumisen ja soittamisen ilo, yhdessä soittaminen ja sen jakaminen. Aina voi kehittyä, eikä koskaan ole liian vanha tarttumaan (uuteen) instrumenttiin!!!

Vapaalla luen, lenkkeilen, keikkailen ja katson elokuvia.

Valikko