1. Etusivu
  2. Kerhot
  3. Aamupäiväkerho Triolit

Aamupäiväkerho Triolit

0,00 
Ryhmä täynnä

RYHMÄ ON TÄYNNÄ

Kerhoon voi ilmoittautua jonoon! Selvitämme mahdollisuutta toiselle ryhmälle.

Palvelusetelillä kerhoon!

Musiikkipainotteiseen kerhopäivään kuuluu muskarihetki, jossa laulamme, tutustumme erilaisiin soittimiin ja soitamme, liikumme, kuuntelemme sekä opimme musiikista leikin avulla. Lapsi pääsee kerhossa siis muskariin 2-3 kertaa viikossa! Lisäksi käytämme kerhopäivän aikana erilaisia luovia toimintatapoja, mm. kuva- ja sanataidetta sekä teatteri-ilmaisua. Leikkihetkissä lapset oppivat tärkeitä sosiaalisia taitoja.

Kaikilla ryhmillä on perjantaisin noin kerran kuukaudessa perhekerho, johon kerholaisten vanhemmat ja sisaruksetkin ovat tervetulleita! Kerhoryhmillä on keskimäärin 10 kerhopäivää kuukaudessa.

Kerhotoiminta on tarkoitettu tamperelaisille kotihoidossa oleville lapsille.

2-vuotiaita otetaan mukaan turvallisuussyistä rajoitettu määrä.

Kerhoon voi ilmoittautua myös kesken kauden.

Kerhotoimintaan osallistuva tamperelainen lapsi on oikeutettu lakisääteiseen kotihoidon tukeen, mikäli tuen vaatimat ehdot täyttyvät. Tampereen kaupunki tukee yksityisten palveluntuottajien järjestämää kerhotoimintaa palvelusetelillä. Toiminta tarjoaa vaihtoehdon kunnalliselle päivähoidolle sekä yksityisen hoidon tuelle. Perheen tulee valita joko kunnan järjestämä tai palvelusetelillä tuettu kerhotoiminta. Molempia vaihtoehtoja ei voi käyttää. Avoimen varhaiskasvatuksen kerhotoiminnan palveluseteli on arvoltaan 180 euroa/kk. Kerhoihin voi osallistua enintään 12 kertaa kuukaudessa. Asiakasmaksua ei peritä.

Kerhoon voi ilmoittautua myös ulkopaikkakuntalainen. Osallistumismaksu on tuolloin 180€/kk.

Palveluseteli

Lisätiedot

10.08.2020
MA, KE, PE
9.15-12.15
2-5v
12 ilmoittautunutta
Henna Moisio, Hanna Hakomäki
+358 45 122 4201
info@musiikkisointula.fi
11B, 11C, 20, 20R, 29A, 29B ja 70Y
Tampere:
Valikko