1. Etusivu
  2. Kerhot
  3. Aamupäiväkerho Triolit

Aamupäiväkerho Triolit

0,00 

Palvelusetelillä kerhoon!

Musiikkipainotteiseen kerhopäivään kuuluu muskarihetki, jossa laulamme, tutustumme erilaisiin soittimiin ja soitamme, liikumme, kuuntelemme sekä opimme musiikista leikin avulla. Lisäksi käytämme kerhopäivän aikana erilaisia luovia toimintatapoja, mm. kuva- ja sanataidetta sekä teatteri-ilmaisua. Leikkihetkissä lapset oppivat tärkeitä sosiaalisia taitoja.

Kaikilla ryhmillä on perjantaisin noin kerran kuukaudessa perhekerho, johon kerholaisten vanhemmat ja sisaruksetkin ovat tervetulleita! (Perhekerhot ovat tauolla pandemia-aikana).

Kerhoryhmillä on keskimäärin 10 kerhopäivää kuukaudessa.

Kerhotoiminta on tarkoitettu tamperelaisille kotihoidossa oleville lapsille.

2-vuotiaita otetaan mukaan turvallisuussyistä rajoitettu määrä.

Kerhoon voi ilmoittautua myös kesken kauden.

Kerhotoimintaan osallistuva tamperelainen lapsi on oikeutettu lakisääteiseen kotihoidon tukeen, mikäli tuen vaatimat ehdot täyttyvät. Tampereen kaupunki tukee yksityisten palveluntuottajien järjestämää kerhotoimintaa palvelusetelillä. Toiminta tarjoaa vaihtoehdon kunnalliselle päivähoidolle sekä yksityisen hoidon tuelle. Perheen tulee valita joko kunnan järjestämä tai palvelusetelillä tuettu kerhotoiminta. Molempia vaihtoehtoja ei voi käyttää. Avoimen varhaiskasvatuksen kerhotoiminnan palveluseteli on arvoltaan 180 euroa/kk. Kerhoihin voi osallistua enintään 12 kertaa kuukaudessa. Asiakasmaksua ei peritä.

Kerhoon voi ilmoittautua myös ulkopaikkakuntalainen. Osallistumismaksu on tuolloin 180€/kk.

Palveluseteli

Lisätiedot

23.08.2021
MA, KE, PE
9.15-12.15
2-5v
12 ilmoittautunutta
Linnea Kenttä, Monika Lattunen
+358 45 122 4201
info@musiikkisointula.fi
11B, 11C, 20, 20R, 29A, 29B ja 70Y
Tampere:
Valikko